Carrot 2 МАНДЖА ООД: ПЪЛНЕНА ПЪСТЪРВА С БЕКОН И ГЪБИ

неделя, 10 юни 2012 г.

ПЪЛНЕНА ПЪСТЪРВА С БЕКОН И ГЪБИ


  ПЪЛНЕНА ПЪСТЪРВА С БЕКОН И ГЪБИ

Продукти:

2 пъстърви
100 г бекон
1/2 глава кромид лук
5-6 печурки
1 филия хляб
1-2 с.л. зехтин
1-2 с.л. лимонов сок
сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:


 Нарязваме бекон на ситно и го запичаме. Нарязваме кромида на ситно, а печурките на филийки.
Филетираме пъстървата.
  Прехвърляме лука при бекона и го запържваме заедно с гъбите. Поливаме лимонов сок, поръсваме със сол и натрошаваме хляб.
  Овкусяваме филето със сол и черен пипер. Нанасяме плънката върху рибата, прегъваме и притискаме филето.
Прикрепваме с клечки за зъби.
Сгорещяваме зехтин и запържваме пъстървата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар